OPEN WATER DIVER (OWD)

Start het avontuur en haal je brevet. Het IDD Open Water Diver brevet is het entreebewijs voor de facinerende, avontuurlijke, en kleurrijke wereld die zich onder de waterspiegel bevindt.

Tijdens de opleiding voor Open Water Diver wordt de veiligheid van de duikers gewaarborgd. Wij werken volgens het modulair principe, wat inhoudt dat de lesstof stapsgewijs wordt behandeld. We staan dan ook garant voor een optimaal leerproces van de deelnemers.

Onze instructeurs zijn deskundigen met ruime praktijkervaring en uitstekende didactische vaardigheden. Hierdoor kan eenieder in zijn eigen tempo de stof tot zich nemen. Bij ons staat persoonlijke aandacht centraal, zowel tijdens als na de opleiding of training.

Wat gaan we doen:

De opleiding bestaat uit 4 theoriemodules, 6 zwembad- modules, 3 buitenwatermodules en 1 onafhankelijk geplande duik. Onze instructeurs zullen alle oefeningen en technieken net zo lang met je doornemen tot je het niveau hebt bereikt dat nodig is om in aanmerking te komen voor je eerste internationale sportduik- brevet: het Open Water Diver brevet van IDD.

Met je IDD Open Water Diver brevet op zak kan je, samen met een buddy, overal ter wereld je persluchtcilinder(s) laten vullen, duikmaterialen huren, deelnemen aan duikevenementen en genieten van de schoonheid en rust van het onderwaterleven tot 20 meter diep.

Voorvereisten:

  • aantoonbare zwemvaardigheid
  • minimum leeftijd 14 jaar
  • Een geldige medische verklaring (Fit to Dive)
  • Ondertekende vrijwaring van aansprakelijkheid ( bij minderjarigen tekenen de ouders/voogd)