Opleidingen

Duikopleidingen

Je kunt bij ons terecht voor diverse duikopleidingen. Van beginner tot gevorderde. Wij zijn aangesloten bij de Instructor Dive Development (IDD). Dit is een wereldwijde, professionele duikorganisatie die in 1992  in Europa is opgericht . Het hoofdkantoor van de organisatie zit in Haarlem, Nederland. Alle IDD brevetten worden wereldwijd erkend.

Weet je nog niet zeker of de duiksport iets voor je is, dan kun je eerst eens (onder onze leiding) een proefduik maken in zwembad Jaspers in Winterswijk. Als dat je goed bevalt, kun je starten met Open Water Diver opleiding.


De theorielessen en (zwembad)praktijklessen vinden in het herfst- en winterseizoen plaats in zwembad Jaspers in Winterswijk. Tijdens de zwembadlessen is het mogelijk om materiaal van de vereniging te lenen. Je hoeft dan alleen maar een snorkel, masker en vinnen aan te schaffen. Het voorjaar is de tijd om de buitenduiken te doen in de diverse plassen in en rondom Winterswijk. In het buitenwater heb je een eigen duikpak nodig, wij kunnen advies geven bij de aanschaf hiervan. 

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

De volgende (duik)opleidingen kun je bij ons volgen:

Specialty’s